marți, 12 iulie 2016

Sacourile de baieti, prinde cele mai bune oferte vara aceasta!

Cand folosim sacourile pt baieti?

Sacourile de baieti sunt foarte utile atunci cand fiul dvs are ocazia de a lua parte la evenimente special de familie, la ziua aniversara a colegilor de clasa sau la serbarea de inceput sau de sfarsit de an. Acestea au darul de a da o infatisare superba, un look aparte copilului si de a-i oferi prilejul sa arate ca este in ton cu moda. Noile colectii pentru acest sezon vin cu modele moi, ingenioase, culori negru, albastru inchis sau chiar un grena special. Ele sunt uni sau brodate cu modele care mai de care mai atractive.
Datorita materialului avantajos din care sunt confectionate, si anume, vascoza, sau bumbacul, aceste piese vestimentare ajung sa fie destinate folosirii intregului sezon, si, in special, in anotimpurile de tranzitie, atunci cand vremea permite purtarea acestora. Ele pot fi folosite pe deasupra unei camasi de bumbac, de culoare alba sau albastru deschis, asortata cu o cravata albastra su grena sau, la unele evenimente, cu papion.
Reverul camasii se asaza peste reverul taiorului, iar, in acest mod, culoarea deschisa a acesteia va contrasta cu nuanta inchisa a costumului ales.

Cum poti asorta imbracamintea la baieti?

In general, sacourile destinate baietilor se potrivesc de minune cu un pantalon de stofa, doc sau de bumbac de culoarea acestora, si anume, un albastru inchis sau negru. Este esential ca pantalonii sa fie in acelasi trend cu imbracamintea, pentru a da o tenta de nou, sau, daca este cazul, tenta unei vestimentatii office sau de epoca.
Drept incaltaminte, se poate opta pentru niste pantofi negri eleganti cu putin toc, luciosi, confortabili si flexibili la mers, care sa se potriveasca constructiei anatomice a piciorului fiului tau.

Colectii vestimentare remarcate

De mentionat este ca imbracamintea eleganta pentru baieti poate fi utilizata si in sezonul de iarna, iar aici, magazinele de copii au pe stoc sacouri confectionate din lana, care protejeaza, foarte bine, impotriva frigului. Colectia Monnalisa are un farmec aparte, modelele sale uni sau cu picatele dau un sarm aparte fi ofera culori care pot fi asortate extreme de usor.
Pe de alta parte, modelele colectiei Aston Martin sunt create din material de vascoza, pretabil atunci cand temperaturile sunt mai ridicate, sau, chiar in sezonul de vara, cand ocaziile special cer purtatea acestora.

Cu ajutorul magazinelor online pentru copii, este foarte usor sa achizitionezi sacouri pentru baietii tai si sa ii faci sa devina adevarati flacai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu